home page

Home Forums Q’tron home page

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #20652

    kamilkapiszon
    Participant

    home page

    Resolved

    Hey there! Have you noticed this support service is provided FREE of charge?
    If you like the speed and accuracy of resolutions, please consider supporting me with a small donation. Thank you

    Consider a donation →

    Hi Oliwier,
    I have a problem with the home page. The point is that when you try to view previous blog entries, they are always displayed the same, even though the page address looks good. for example.
    https://expeditions.pl/page/2/

    The matter worries me a lot because I would not want to spoil my positioning in google.

    KK

    #20658

    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi kamilkapiszon,

    I’m working on a fix in WebMan Amplifier plugin currently. Please stay tuned for the plugin update (upcoming version 1.5.6), it will fix the issue for you.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    #20659

    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi kamilkapiszon,

    I’ve just released WebMan Amplifier plugin update 1.5.6 that should fix your issue. Please update the plugin on your website and test. If the issue is still not resolved, please reply to this support ticket.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    #20673

    kamilkapiszon
    Participant

    It works great. Thank you very much!

    #20675

    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi kamilkapiszon,

    Thank you for the update, I’m glad it works now :)

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.