Images not Appearing on Auberge Theme

Home Forums Auberge Images not Appearing on Auberge Theme

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #20844

    abdo46
    Participant

    Images not Appearing on Auberge Theme

    Resolved

    Hey there! Have you noticed this support service is provided FREE of charge?
    If you like the speed and accuracy of resolutions, please consider supporting me with a small donation. Thank you

    Consider a donation →

    Hello,

    I have recently began building my company website using the Auberge theme. I have put some images, like company logo on the homepage and pictures of myself, my partners and our territory partners on the About page. However, none of the images appear when checking from the browser.

    How can I resolve this?

    Thank you

    #20847

    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi abdo46,

    Here is how I see your website’s About page:

    As you can see, I can see all of your images perfectly fine. If it still does not work on your computer, please try to flush your web browser cache.

    The only issue I can see is with the photo of “Dalibor Jozic” on About page. I can see the web browser console throwing error 404 for that image. Please double check the image when editing the page, or try to delete it from the page and reattach it again.

    Please note that this issue is not related to the theme, but rather to the page content.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.