Video not responsive when source is media library

Home Forums Icelander Video not responsive when source is media library

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #16820

    silasoliveira
    Participant

    Video not responsive when source is media library

    Resolved

    Hello my friend, how are you?

    One more question,

    The Videos are not responsive when the source is from media library. Is there a way to fix it?

    I Already search for help at the beaver builder website.

    Sorry if this problem has nothing to do with icelander theme.

    Thanks!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #16822

    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi silasoliveira,

    I’m good, thanks for asking. And you? :)

    Indeed, there are theme video responsive styles that actually overrides the Beaver Builder row video background styles.

    Please apply this custom CSS to fix the issue:

    .fl-bg-video iframe,
    .fl-bg-video video {
      max-width: none;
    }

    If you already logged a ticket with Beaver Builder support, please let them know about this solution as I strongly believe this should be part of Beaver Builder video background styling in the Beaver Builder plugin, actually.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    #16824

    silasoliveira
    Participant

    Oliver,

    I am doing great!

    You are awesome! Thank you very much.

    I’ll let beaver builder know about that.

    Good job!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.