pabloluna

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Elementor page builder #22334
    pabloluna
    Participant

    sorry for that and thanks so much for the help, its works perfect now Oliver!

    in reply to: Video instead of the images #22333
    pabloluna
    Participant

    sorry for that!
    and thanks so much! its works perfect now!

    in reply to: Elementor page builder #22317
    pabloluna
    Participant

    ok guys, I try EVERYTHING.
    IN ELEMENTOR looks perfect, its responsive, when i make the explorer bigger the video still perfect, gets bigger with the web. Perfect in tablet and phone but ALWAYS IN ELEMENTOR.

    When i check in the explorer (add screenshot) its always have a white border even when i make the window of the explorer bigger, the border gets bigger.

    hope u can help me guys.

    TNXS

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by pabloluna.
    in reply to: Elementor page builder #22315
    pabloluna
    Participant

    guys, just do what you told me, and its looks GREAT in ELEMENTOR, but when i go to the web, it doesnt look like in elementor?
    Any tip?

    added image >

    in reply to: Elementor page builder #22313
    pabloluna
    Participant

    try again upload the screenshot
    here:

    in reply to: Video instead of the images #22309
    pabloluna
    Participant

    but with the free version is posibble?

    in reply to: Video instead of the images #22307
    pabloluna
    Participant

    the suggest me to change the theme, and i dont want to.
    I want this theme, but add a video in the header! Lol
    its possible? with a pluggin or something?

    in reply to: Video instead of the images #22306
    pabloluna
    Participant

    so i chat with wordpress support, they told me the video widget doesnt support autoplay. and the widget area is added by the theme.

    So there other way i can add a video in the header with autoplay?

    in reply to: Video instead of the images #22305
    pabloluna
    Participant

    Thanks!

    I have the same issue with the white line but in the footer now, can u give me the code for this?

    thanks!

    in reply to: Video instead of the images #22300
    pabloluna
    Participant

    So I install the pay version anyway.
    Now I have new issues, hope you can help me.

    1-, the header video dont play atomatically when I enter the web (i have to make click to play it, not the idea)
    2- Can i hide the video play bar? I dont like it.
    3-Theres a white line down the video, cant find the way to fill it with blue.

    References in the added image!
    THanks!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 13 total)