Oliver Juhas

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 4,591 total)
  • Author
    Posts
  • Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi KevinJ,

    Please note that I am on vacation with very limited internet access. I will reply ASAP after my vacation ends. Thanks for understanding.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: I cannot edit all text and images #23831
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi mshari9006,

    Thank you, I’m glad you like the theme :)

    If you are using page builder, please make sure to use “Page builder” page template (and set its layout according to your page builder).

    If you have installed demo content and trying to edit that, please note that it was not built with any page builder. It is pure WordPress and native block editor. Use the WordPress block editor to edit those pages.

    Not sure what photos you are changing and experiencing the issue, but maybe those images are set as featured images for posts?

    If you are publishing a page built with page builder and you haven’t selected the “Page builder” template for that specific page, it will contain default padding. Using the “Page builder” template will remove the padding.

    To localize the theme to your language please follow instructions in theme documentation.

    PS: Please note that I am on vacation with very limited internet access. I will reply ASAP after my vacation. Thanks for understanding.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: auberge-plus-wordpress-theme and reservation #23827
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi erichurtrez,

    Please see previous support ticket for resolution.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Accessibility error on https://achecker.ca #23824
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi danos,

    Please check the knowledge base article about this issue.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Error when Creating new Page #23821
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi matteo.ramdac,

    Please understand that I don’t need access to your website to check if the issue is with the theme. You’ve mentioned you expect the theme to be source of the issue, so I went ahead and tested the theme on my server. Everything works perfectly fine for me with block editor and also with Classic Editor.

    Anyway, as you’ve provided the access to your website (thank you for that), I’ve checked there and I was able to create a “_Test page” without any issue on your website. Please check – I’ve left the page on your website.

    If you still experience the issue, please follow my advice in my previous reply and check your server logs to trace the issue (also enable WordPress debug mode that should help you trace the issue further more). Have you already checked the server logs? It doesn’t seem to be related to the theme as everything works fine when I test. Try to check your plugins.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Error when Creating new Page #23818
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi matteo.ramdac,

    I’m sorry, I don’t experience such issue. Try to check your server PHP error log to trace the issue. You can also enable WordPress debug mode to help with tracing.

    But first make sure your WordPress, plugins and themes are up to date. Maybe that will resolve the issue.

    You can also try Classic Editor plugin, maybe that will resolve the issue too.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Icelander Content Module Formatting #23817
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi ahamm,

    Thank you, I’m glad you like the theme :)

    I’m sorry, this is not possible to achieve with CSS.

    You could use the wmhook_shortcode_content_module_item_html filter hook to modify the output of the shortcode via PHP in your child theme‘s functions.php to your needs though (basically stripping down all <a> tags and wrapping the output with a single <a> tag to your needs should work fine). This should work just fine:

    function child_theme_shortcode_content_module_item_html( $html, $post_id, $atts ) {
    	$html = strip_tags( $html, '<div><img><h2><h3><h4><span><strong><em>' );
    	$url  = wma_meta_option( 'link', $post_id );
    	if ( $url ) {
    		$html = '<a href="' . esc_url( wma_meta_option( 'link', $post_id ) ) . '" target="' . esc_attr( wma_meta_option( 'link-action', $post_id ) ) . '">' . $html . '</a>';
    	}
    	return $html;
    }
    add_filter( 'wmhook_shortcode_content_module_item_html', 'child_theme_shortcode_content_module_item_html', 10, 3 );

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Product Image on Phones #23816
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi Usman,

    This is not a theme issue. You seem to be using some kind of plugin replacing WooCommerce product native gallery which causes layout issues not only on mobile devices, but also on desktop. And the plugin doesn’t use WooCommerce CSS classes on the gallery HTML output, while the theme styles the native WooCommerce gallery only.

    You can see on theme demo website that native WooCommerce product gallery works perfectly OK with the theme.

    Please contact your plugin support for help.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Accessibility errors on wave #23809
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi danos,

    Please note that this is not a theme issue. Your screenshot seems to be pointing to HTML output of some slideshow in your page content (maybe a plugin?). Please check for solution with your wfbox(?) plugin.

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

    in reply to: Mobile menu button #23806
    Oliver Juhas
    Keymaster

    Hi shaner13,

    You can fix this by forcing the color using custom CSS:

    .site .main-navigation .menu > ul > .button > a {
    	color: var(--color_accent_text);
    }

    Best regards,

    Oliver Juhas
    WebMan Design

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 4,591 total)